Αννα Βισση Αλσοσ / Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια - Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021.

Η άννα βίσση στο θέατρο άλσος, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις. Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. Η άννα βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της . Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι .

Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια
Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια from www.viva.gr
Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Η άννα βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της . Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές!

Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, .

Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές! Η άννα βίσση στο θέατρο άλσος, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις. Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Η άννα βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της . Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο . Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της.

Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο . Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος.

H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια
Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια from www.viva.gr
Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές! Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Η άννα βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της . Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο .

Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο .

Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Η άννα βίσση στο θέατρο άλσος, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις. Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές! Η άννα βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της . Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο .

Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο . Η άννα βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της . Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021.

Η άννα βίσση στο θέατρο άλσος, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις. Άννα Î'ίσση: Εμφάνιση-έκπληξη
Άννα Î'ίσση: Εμφάνιση-έκπληξη from queen.bbend.net
Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Η άννα βίσση στο θέατρο άλσος, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις. Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο . Η άννα βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της .

Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία.

H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Η άννα βίσση στο θέατρο άλσος, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις. Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές! Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Η άννα βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της . Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Αννα Βισση Αλσοσ / Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια - Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021.. Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Η άννα βίσση στο θέατρο άλσος, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις. Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος.